Az agy harmonikus működésének eredménye a sikeres, egészséges ember          

          

Mire Lehet Jó Az Agytréning Készülék Használata?

   


Agytréner Készülékek

A fitt agy a sikeres ember titka!

Mély Meditáció

Dr Domján László Ajánlásával


"Tücsi (alias Radnits Teréz) az agytrénerem megszerettette velem az agytréner gép használatát, és tesztelésével meghatározta, hogy melyik program tenne nekem a legjobbat.

Azóta ebéd után -- ha csak tehetem -- használom az agytréner készüléket.

Kényelmes, mert "visz" a masina a pihentető, mélyen ellazult állapotba, s 26 perc után pihenten, újult erővel, energikusabban folytatom a napot.

Reggel és este a megszokott módon, agykontrollal relaxálok és programozok."


dr. Domján László az agykontroll, az aktív meditációs technika hazai vezéregyénisége, akit úgy hiszem, senkinek sem kell bemutatnom.

Nos, az ő nyitottsága számomra mérce, hiszen abban az időben, bár kezdő agytréner voltam, figyelembe vette tapasztalataimat és követte az általam összeállított egyéni edzés tervét. Íme az Ő véleménye, melyben megerősíti az agytréningezés, azaz agytréner készülék rendszeres használatának pozitív élményét.

A kilencvenes években két alkalommal is kipróbáltam az agytréninget, de nem nyerte el a tetszésemet. Nem éreztem, hogy a hatására ellazulnék, s az agy szempontjából, orvosként nem tartottam túl egészséges élettani hatásúnak, hogy hosszú ideig színes fénypontok villódznak a szemeim előtt.

Néhány éve találkoztam agytréneremmel,

Radnits Terézzel, alias Tücsivel,

aki elgondolkodtatott: lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem?

Valójában jótékony harmonizáló hatással van a fény és a hang az agyra?

Mivel néhány kellemetlen esemény miatt éppen alacsony energiaszinten jártam, igent mondtam az ajánlatára, vállaltam a kezeléssorozatot.

Már évek óta dédelgettem egy olyan, hanghordozón rögzített anyag elkészítésének tervét, amely a beteg embereknek segít meggyógyulni, függetlenül attól, hogy az illető végzett agykontroll tanfolyamot vagy sem. A cím, a Gyógyulj meg! hamar megszületett, de a szöveggel sehogy sem boldogultam.

Háromszori nekifutásra is csupán félkész alkotás született. Csakhogy energia nélkül az ilyen munka nem megy. Agytrénerem, Tücsi minden előírását betartva, elkezdtem a passzív meditációs gyakorlatokat. Az agytréner készüléket rendszeresen használva, igen kellemes vizuális élményként éltem meg a programok során tapasztaltakat.

Aztán valami furcsa történt!!

Egyszer csak újra energikus lettem! Tele energiával és alkotó kedvvel! Nagy lendülettel nekiugrottam a Gyógyulj meg! írásának, ami azóta már sok betegnek segített meggyógyulni és mélyen megváltozni.

Az agytréner készülék és Tücsi nélkül ez, bizony, nem sikerült volna.

Köszönet érte!

dr. Domján László
agykontroll oktató
az orvostudomány kandidátusa

Életünk irányítója az agyunk

Az agykontrollosok és az agytréningezők is, jól tudják, hogy közérzetüket bármikor tudatosan megváltoztathatják, csak ismerni és használni kell hozzá a megfelelő technikákat, amelyek jelentős és egyben jótékony változásokat képesek előidézni az agyuk működésében, ezáltal életükben.

Az emberi agyat aktivizáló és jótékony munkára fogó technikák az Agykontroll és a Tudati Technológia, más néven Agytréning.

Többen vannak, akik együtt használják e két nevében is hasonló csodálatos relaxációs eszközt, és agytréningezés közben agykontrolloznak.

Tapasztalataik, hogy a két módszer egymás hatásait nagyon jól egészítik ki, így megsokszorozva a jótékony változásokat a közérzetükben.

Agykontroll az aktív meditáció

Az agykontroll hazánkban az egyik legismertebb és leghatásosabb aktív meditációs eszköz. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Egyik fontos eszköze a relaxáció avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti.

Aki agykontrollozik, az olyankor aktívan használja az agyát. Először is kitalálja, hogy milyen céllal és melyik technikát akarja éppen használni, és azt alkalmazva, képeket alkotva programozik. Tehát agyát aktívan dolgoztatva alfában relaxál az előre kitűzött célja érdekében.

Agytréning a passzív meditáció

Az agytréning készülék nálunk még kevésbé ismert passzív meditációs eszköz.

Az agytréner készüléket a NASA kutatói fejlesztették ki, felhasználva és ötvözve a fény és a hang ősi, természetes relaxáló erejét.

Egy fülhallgatóból és egy speciális szemüvegből áll.

Aki agytréningezik, az agytrénere iránymutatásával használja az agytréner készüléket, a számára összeállított, az ő személyére szabott tréningterv alapján.

Az agytréningezés abból áll, hogy feltéve az agytréner készülék szemüvegét és fülhallgatóját, kényelembe helyezve magát passzívan hagyja, hogy "vigye a masina", élvezve az alfa, théta vagy delta szintű, mély relaxált állapot jótékony hatásait.


Egyéb kérdésem

Vezetéknév:
Keresztnév:
 
Agytréningezőim mondják | Dr Domján László ajánlásával | Miképp lettem agytréner | Kapcsolat