Az agy harmonikus működésének eredménye a sikeres, egységes ember          

          

   
A fitt agy
a sikeres ember titka!


Radnits Terézia


Info vonal:
+36 20/9821 607

Skype: radnitsterezAz agynak szüksége van elegendő vízre! Fogyasszon tisztított, lúgosító vizet!


Agytréningezőm dr. Domján László mondja

dr. Domján László:
Tücsi (alias Radnits Teréz)az agytrénerem megszerettette velem az agytréner használatát, és tesztelésével meghatározta, hogy melyik program tenne nekem a legjobbat.

Azóta ebéd után -- ha csak tehetem -- használom az agytréner készülék valamelyik relaxáló programját.

Kényelmes, mert "visz" a masina a pihentető, mélyen ellazult állapotba, s 26 perc után pihenten, újult erővel, energikusabban folytatom a napot.

Reggel és este a megszokott módon,
agykontrollal relaxálok és programozok.dr. Domján László az agykontroll, az aktív meditációs technika hazai vezéregyénisége, akit úgy hiszem, senkinek sem kell bemutatnom.

Nos, az ő nyitottsága számomra mérce, hiszen abban az időben, bár kezdő agytréner voltam, figyelembe vette tapasztalataimat és követte az általam összeállított egyéni edzés tervét. Íme az Ő véleménye, melyben megerősíti az agytréningezés, azaz agytréner készülék rendszeres használatának pozitív élményét.

A kilencvenes években két alkalommal is kipróbáltam az agytréninget, de nem nyerte el a tetszésemet. Nem éreztem, hogy a hatására ellazulnék, s az agy szempontjából, orvosként nem tartottam túl egészséges élettani hatásúnak, hogy hosszú ideig színes fénypontok villódznak a szemeim előtt.

Néhány éve találkoztam agytréneremmel, Radnits Terézzel, alias Tücsivel, aki elgondolkodtatott: lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem?

Valójában jótékony harmonizáló hatással van a fény és a hang az agyra?

Mivel néhány kellemetlen esemény miatt éppen alacsony energiaszinten jártam, igent mondtam az ajánlatára, vállaltam a kezeléssorozatot.

Már évek óta dédelgettem egy olyan, hanghordozón rögzített anyag elkészítésének tervét, amely a beteg embereknek segít meggyógyulni, függetlenül attól, hogy az illető végzett agykontroll tanfolyamot vagy sem. A cím, a Gyógyulj meg! hamar megszületett, de a szöveggel sehogy sem boldogultam.

Háromszori nekifutásra is csupán félkész alkotás született. Csakhogy energia nélkül az ilyen munka nem megy. Agytrénerem, Tücsi minden előírását betartva, elkezdtem a passzív meditációs gyakorlatokat. Az agytréner készüléket rendszeresen használva, igen kellemes vizuális élményként éltem meg a programok során tapasztaltakat.

Aztán valami furcsa történt!!

Egyszer csak újra energikus lettem! Tele energiával és alkotó kedvvel! Nagy lendülettel nekiugrottam a Gyógyulj meg! írásának, ami azóta már sok betegnek segített meggyógyulni és mélyen megváltozni.

Az agytréner készülék és Tücsi nélkül ez, bizony, nem sikerült volna.

Köszönet érte!

dr. Domján László
agykontroll oktató,
az orvostudományok kandidátusa


Sztruhár Róbertnek hívnak, 29 éves vagyok.

A középiskola első évében kezdtem versenyszerűen kerékpározni. Hegyi kerékpár valamint országúti versenyeken indultam. A sok edzésnek és a bele fektetett energiának köszönhetően az érettségi évében már válogatott kerékpáros voltam, profi kategóriában dobogós helyezéseim voltak, az ország egyik legjobbja.

10 éve történt egy balesetem, országúti kerékpározás közben. Elütött egy motorkerékpáros.Ez az esés 60 perces eszméletvesztéssel, agyrázkódással járt.

Bár az orvosok minden elképzelhető vizsgálatot követően kijelentették, hogy teljesen egészséges vagyok, ők a vizsgálati módszereikkel semmilyen gondot nem tudtak kimutatni, pedig valami megváltozott.
Erős izzadások, szédülések jelentkeztek, fizikailag nagyon gyengének éreztem magam, annak ellenére, hogy az edzettségi állapotom a topon volt, ezt mindig mutatták a laboratóriumi körülmények között elvégzett terheléses vizsgálatok és a kiváló edzésteljesítmények is.

Azonban a versenyeken már nem tudtam teljesíteni, egyszerűen minden akaratom ellenére, nem voltam képes többé rá.

Ez egyre jobban megviselt érzelmileg és lelkileg is, nagy volt az elvárás magammal szemben és a szüleim részéről is.

A versenyzést abba kellett hagynom.

Képtelen voltam azt csinálni amit a legjobban élveztem az életben, komoly szinten sportolni. Nem találtam a helyem sehol a világban, hiába próbáltam ugyanazt csinálni mint a legtöbb ember, dolgozni valami munkahelyen, hétvégén szórakozni.

A szédülésekkel, testi-lelki gyengeséggel kísért élet nem volt jó számomra. Tudtam vissza kell állítanom a testi-lelki, azaz a teljes egészségemet! Pár évig megpróbáltam a saját tudásommal és az orvosokéval megtalálni a megoldást. Az orvosok minden vizsgálat után rendben találtak, ennek ellenére én meg nagyon nem éreztem magam jól. Teljesen egészségesen éltem, táplálkozás, sport, életmód korai fekvéssel, stb. Az a rendszer, amivel felépítettem magam pár év alatt, az most nem bizonyult megoldásnak, nem működött.

Elkezdődött a keresésem, nehéz lenne itt most felsorolni, hányféle tanfolyamot, módszert, gyógyítót próbáltam ki, a számuk 100 fölött van biztosan, és legalább ugyanennyi könyvet elolvastam, van amelyiket sokszor is.

Mindig az újabb csoda módszertől, vagy személytől, Gurutól vártam a megoldást. Azonban a megoldás bennünk van! Igen, mi magunk tudunk a legjobban segíteni magunkon ! Ha ez igaz, akkor miért nem tudnak magukon segíteni az emberek és miért nem tudtam én sem segíteni magamon? Pedig ismertem az ehhez szükséges, működő módszereket, könyveket, hiába próbáltam építeni magamat, agykontrollozni, vizualizálni, megerősítő állításokat mondogatni.

Most már tudom hogy miért nem jártam sikerrel, mert a VÁLTOZTATÁSHOZ KELL A LEGNAGYOBB ENERGIA !!!

Tehát a gödörből nagyon nehéz kijönni egyedül, nagyon nehéz a saját hajunknál fogva kihúzni magunkat. Ez a 21-s csapdája, egy ördögi kör, egy spirál. Ha kicsit erősebbek vagyunk, akkor jobban tudunk magunkon dolgozni, beindul az életünk és ez új erőt ad.

Azonban ha nincs meg ez az energia a változtatáshoz, ha levertek, depressziósak vagyunk, vagy állandóan rettegésben, félelemben élünk, akkor bizony nem tudunk a felfelé ívelő spirálra lépni, maradunk lent a gödörben.

Ehhez kell a külső segítség!

Én 10 év után találtam rá erre a hatékony külső segítségre!

Ez külső segítség az agytréning!

Ez a csodálatos módszer, az általam kipróbáltak közül az első olyan, ami valóban óriásit tud segíteni !

Azóta amióta agytréningezem, a balesetem óta először, végre megint teljesen jól vagyok!

Ez tényleg működik!

Nekem a szívemhez nőtt és nyugodtan kijelenthetem, hogy a legjobb módszer !

Mielőtt Tücsit megismertem, több agytrénernél is jártam, mindegyikük segítőkész és kedves volt, de igazán nála éreztem otthon magam. Mély harmóniát éreztem nála, már a legelső alkalommal is.

Személyében egy mindig energikus, segítőkész és tiszta-őszinte lelkületű embert ismertem meg, aki mindig segítőkészen állt a kérdéseimhez. Hívhattam őt reggel, vagy későn este, hétköznap vagy hétvégén is és akkor is segítőkész maradt, ha éppen nem mentem el hozzá, vagy éppen egy újabb gyógyítót kerestem fel a kezelési időszakom alatt. A családban már 2db saját agytréning készülékünk van, lehet hogy kell egy 3. is? Miután elkezdtem a rendszeres agytréninget, pár hét alatt visszaállt az örökre elveszettnek hitt harmóniám!

Végre elkezdhettem magamon és az életemen dolgozni kívül-belül egyaránt.

10 év után először mondhatom el, hogy végre az életem új irányt vett, szó szerint napról napra jobban vagyok !!!Elmaradtak a szédüléseim, jól érzem magam a bőrömben! Alig akartam elhinni magam is!

Nem maradnak el a körülményeimben sem a csodás változások most már.

Jelenleg személyi edzőként és fitnesz oktatóként segítek az embereknek, hogy megtalálják az Egész-ségüket.

Bármilyen kérdésedre örömmel válaszolok, ha megkeresel az alábbi elérhetőségeken:

Sztruhár Róbert

Mobil: 20/9253-649

Email: sztruharrobert@freemail.hu

Mindenkinek kitartást és erőt kívánok!

Kiss Adél:

Gyakran használom az agytréninget, bár nem naponta.
Ha tanítás előtt agytrénerezek, akkor azt követően alig fáradok el!
Az egyik zenekari próbán rendkívül feszült hangulat alakult ki, ami rám is átragadt. Hazajöttem, fáradtan és idegesen, és föltettem az agytréner nyugtató programját. Elképesztően megnyugtatott!
Remek lehetőség!

Kiss Adél
zongoratanárBalárdi Klára:

Kedves Teréz!

Az agytréning sokat segített Ádám fiamnak is és nekem is.

Az év végi illetve még most is tartó év eleji stresszt, ami a pénzügyesek sorsának is nevezhető eddig, míg nem agytréningeztem sokkal rosszabbul viseltem.

Az agytréner gép használatával sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, és sokkal nagyobb lett a teherbíró képességem szellemileg.

Fizikailag is jobban érzem magam, már nem ébredek fel éjszakánként, hogy nem tudok aludni tovább órákig. :o)

Ádámnál is tapasztalható a jótékony hatás.

Tavaly az évismétlés egyik oka a matematika tantárgy volt.
Hiába tudta az anyagot, a dyslexiából adódó lassúsága miatt állandóan rossz lett az eredmény, ami miatt állandóan szomorú volt, és sehogy sem értette, hogy ha tudja, akkor miért is ilyen eredménytelen a dolog.

Állandóan mellette kellett ülni, hogy tanuljon mert különben csak nézelődött és sehogy sem haladt, amiből az következett, hogy este 6 óra felé mire én hazaértem még a tanulás nagy része hátra volt.
Állandóan késő estig tanultunk együtt az eredmény pedig így sem volt túl fényes.

Az agytréning használatát követően az én gyerekem maximális pontszámmal 5-ös matek dolgozatot írt!
Azóta könnyebben és egyedül tanul.

Végre sikerélménye van az iskolában.

Sokszor teljesen készen van a leckéje mire én hazaérek, így megszűnt az éjszakába nyúló tanulás.

Ez óriási könnyebbség az egész családnak.

Reggel sokkal frissebben és könnyebben ébredünk mindketten.

Egyszóval megváltozott az életünk és nagyon tetszik a javulás.
Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet!!! :o)

Balárdi Klára
pénzügyi főtanácsosHegyi Ágnes:

Lassan, 10 éve rendszeresen agytréningezem.
Leginkább, akkor szoktam igénybe venni újra és újra, ha nehéz időszakot élek vagy betegség esetén.
Ilyenkor huzamosabb ideig, lehetőleg naponta használom.
Már maga a mindennapi relaxáció sokat segít, amire csak úgy, "ok nélkül", sajnos nem szoktam időt szakítani.
Sokkal jobban viselem a stresszt, amikor agytréningezem.
Ez azt jelenti, hogy eleve nem húznak fel annyira az események és a feldolgozásuk is gyorsabb, hatékonyabb.
Ennek következtében a lelkiállapotom sokkal stabilabb.
A rendszeres használatakor, mint egyébként, sokkal pihentebbnek érzem magam reggel, és kevésbé fáradok el a nap során.
Ilyenkor nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is lényegesen frissebbnek érzem magam.
Konkrétan megfigyeltem magamon azt is, hogy ha nem használom, akkor éjjel sokszor fel kell kelnem, amikor pedig agytréningezem, akkor viszont reggelig megszakítás nélkül tudok aludni, és így sokkal fittebben ébredek.

A menstruációs görcsöket és egyéb problémákat is kezeltem már hatékonyan vele.
A családban használtuk a gyerekeknél (tanuláshoz és csonttöréskor) és nagyszülőknél (csonttöréskor) is.
Minden esetben nagyon hatékony segítségnek bizonyult.

Hegyi Ágnes
irodavezető

Vavrek József:
Kezdek újra, olyan férfivé válni, akibe beleszeretett a feleségem!


Vavrek József
építész

 


Egyéb kérdésem

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:

Kérem, küldjenek számomra válaszlevelet!
Elmetonik, kezdje a napot reggelire Cocozhi forrócsokival!


 
| Agytréningezőim mondják | Agykontrollos agytréningezők | Miképp lettem agytréner | Kapcsolat