Az agy harmonikus működésének eredménye a sikeres, egészséges ember          

Személyre szabott tréningterv összeállítása! Bejelentkezés: 06 20/982 1607          

   

A fitt agy a sikeres ember titka!


Hírlevél feliratkozás:

Miképp lettem agytréner

Radnits Teréz vagyok a Tudati Technológiát 1997óta használó agytréner, aki nem hisz a véletlenekben.
Hiszem, hogy semmi sem történik velünk véletlenül az életben.
Az sem, hogy miért épp, akkor találkoztam a Tudati Technológiával, evvel a nem mindennapi dologgal.
Azóta sem találkoztam hatékonyabb, gyorsabb és előrevivőbb módszerrel, ami segítségemre lethetett volna abban az állapotomban és helyzetemben.
Életem, azaz fejlődésem egy nem könnyű periódusában, egy családi barát elvesztésének gyászában. Éppen amikor túl voltunk irodáink összeköltözésének szervezésén és megvalósításán. Összeköltözve a "békétlen" részleggel.
Tudtam, hogy a mi kis békés csapatunknak, akiknek addigi tagjai mindig és mindenben egymást segítette, akik őszintén örültünk reggel egymás érkezésének, nem lesz többé nyugalmunk. Nem lesz lehetőségünk az addig megszokott fesztelen örömteli munkavégzésre.
Voltak, többen, akik hamarosan ki is léptek, nem vállalták abban a légkörben való munkát tovább. Én maradtam, de egyre rosszabbul éreztem magam, az örökös intrika és számtalan kínos helyzet kiküszöbölésére ment el az összes energiám. Hihetetlenül fáradékony lettem. Nem ment a munka sem már úgy, mint annak előtte. Türelmetlen voltam. Egy sima mindennapos megszokott sorban állást valahol, ami azelőtt nekem soha nem okozott gondot, akkor már pityergés nélkül nem bírtam ki. A lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgokon bőgtem el magam. Ismerős ez valakinek? Nekem ismeretlen és ijesztő volt ez akkor.
Egyre jobban nehezemre esett elviselni ezt a Magamat.
Ráadásul reggelente úgy ébredtem, mint akin átment egy úthenger, este pedig alig bírtam elaludni.
Míg régebben magam oldottam meg a gondjaimat, nehéz volt belátnom, hogy egyedül nem tudok úrrá lenni ezen a problémámon.

Ebben az állapotomban találkoztam egy régi kolléganőmmel és panaszoltam el búmat-bajomat, aki azonnal az agytréninget ajánlotta.

Bár fogalmam sem volt mit jelent az agy edzése, belekezdtem.

Az agytréninggel egy kúra után megtaláltam elvesztettnek hitt egyensúlyomat.
S, nem csak azt.
Egy csapásra elmúltak a pityergések, a fáradtan ébredések, a szorongásaim.
Élet- és munkakedvem három hét múlva ismét a régi lett.
Képes voltam ugyanabban az irodában és munkakörben dolgozni és kezelni az ottani helyzeteket.

Gyors állapotjavulásom és a magamon tapasztalt pozitív változások meggyőztek arról, hogy az agytréner készülék programjaival segíthetek másoknak is, először a családtagjaimon és a barátaimon, később egyre bővült a kör.

Így kezdődött a képzésem és agytrénerkedésem története.

Azóta már a hivatásomat is ebben a módszerben találtam meg, s így indítottam be agytréning stúdiómat a Ganésa Házat. Ahonnan névadójához, Ganésához, a táncoló elefánt filozófiájához híven mindenki elégedetten távozik, hiszen ötvözve az agytréninget két másik kiváló és közismert módszerrel, az Agykontrollal és az NLP-vel, segítek a hozzám fordulóknak megtanulni, és megfelelően alkalmazni életükben ezeket a technikákat.

 
Agytréningezőim mondják | Agykontrollos agytréningezők | Friss agyért kezdje a napot tejsavós kakaóval! | Kapcsolat